Berichten

Even voorstellen: Sanne Schaap

In april is Sanne bij NatuurInclusief begonnen. Op 29 jarige leeftijd gaat Sanne aan de slag als Projectadviseur bij business unit Faunus Nature Creations. Sanne heeft zowel een studie aan het Helicon in Velp op gebied van Ondernemen, Dier & Gedrag en aan Hogeschool van Hall Larenstein in Leeuwarden gericht op Dier & Samenleving afgerond. Na haar studie heeft ze ervaring opgedaan op het gebied van vrijwilligerscoördinatie en projectmatig werken op landelijk niveau. Waarbij samenwerken met verschillende organisaties altijd centraal stond.

Sanne heeft een luisterend oor voor belanghebbende partijen en krijgt er energie van om betrokkenen te kunnen overtuigen een meerwaarde te creëren voor planten en dieren in de leefomgeving. Ze laat zich niet snel afschrikken en is erg gemotiveerd om te kijken naar kansen en uitdagingen.

In haar vrije tijd is Sanne graag buiten te vinden. De ene keer gaat ze graag wandelen en de andere keer zoekt ze graag de gezelligheid op bij vrienden en familie in Lochem. Samen met haar vader (Boswachter Natuurmonumenten) gaat ze regelmatig op pad om Nederlandse wildlife te spotten. Ze helpt ook mee met de jaarlijkse monitoring van otter- en beverwerkgroep CaLutra in Overijssel. Daarnaast is ze nog als vrijwilligster actief bij Stichting Mendoo. Als het weer even kan gaat ze met veel plezier weer een balletje trappen bij vv Klein Dochteren waar ze als middenvelder te vinden is in het damesteam.

“Binnen NatuurInclusief en het onderdeel Faunus Nature Creations vind ik het leuk dat er zoveel diverse projecten zijn. Het team is gezellig, jong, informeel en je krijgt het gevoel het écht samen te doen. Met eenvoudige maatregelen kun je een grote impact maken en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Binnen mijn eigen leefomgeving ben ik ook een stuk bewuster gaan kijken. Ik zie nu hoeveel geschikte leefgebieden voor dieren er zijn in je eigen bebouwde omgeving”.

Wij zijn heel blij dat Sanne ons team komt versterken en wensen haar veel werkplezier!