Vacature Office Manager (24-32 u/pw)

Faunus Nature Creations zoekt een gemotiveerde Office Manager die zich graag wil inzetten voor meer biodiversiteit!

Wie zijn wij?

Faunus Nature Creations is een spin-off van ecologisch advies- & projectbureau NatuurInclusief en houdt zich bezig met het bevorderen van biodiversiteit. We doen dit op uiteenlopende manieren, zoals met het ontwerpen en ontwikkelen van (innovatieve) nieuwe nest- en vleermuiskasten, het ontwerpen en realiseren van grote faunavoorzieningen (o.a. vleermuistorens, oeverzwaluwwanden en insectenhotels), adviseren van of ontwerpen voor opdrachtgevers met betrekking tot natuurinclusief ontwerpen en bouwen, maar ook door middel van landschapsontwerpen waar biodiversiteit een hoofdrol speelt. Daarbij zien wij vooral de uitdaging en kansen op die plekken waar menselijke activiteiten sterk aanwezig zijn. Het team van Faunus bestaat uit ecologen en (landschaps-)ontwerpers die samenwerken met veel andere partijen (zoals architecten, productontwikkelaars en bouwkundigen) aan bijzondere projecten.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. overheden, projectontwikkelaars, architectenbureaus, landschapsontwerpers en ecologische advies- en ingenieursbureaus.

Wij zijn optimistisch, progressief, denken graag out-of-the-box en vinden het belangrijk om kwaliteit, functionaliteit en creativiteit te combineren. Onze slogan vat dit misschien het beste samen: “Building for Biodiversity. Let’s Create Something Valuable!”. Wij zijn dé partner voor die partijen die echt een steentje willen bijdragen aan de biodiversiteit.

Functieomschrijving

Als Office Manager ondersteun je het gehele team en heb je een breed takenpakket. Je beantwoordt telefoontjes en je beheert de algemene mailbox. Tevens ondersteun je je directe collega met de financiële administratie als dit nodig is. Je schrijft offertes, handelt bestellingen af, plant opdrachten in en beantwoord vragen over offertes of de producten die wij verkopen. Het inpakken van orders en andere kleine magazijnwerkzaamheden behoren incidenteel ook tot jouw takenpakket. Daarnaast kun je allerlei vragen van je collega’s krijgen, bijvoorbeeld voor het regelen van een cursusruimte of een borrellocatie of het opvragen van levertijden en prijzen van bepaalde materialen.

In jouw rol is het erg belangrijk dat je gestructureerd, flexibel en proactief bent en het leuk vindt om je team en collega’s te ontzorgen in het werk.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een hart voor natuur (en affiniteit met biodiversiteit in de stad)
  • Je hebt enkele jaren werkervaring
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt goede mondelingen en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je bent integer en klantgericht
  • Je bent pro-actief en ziet wat er moet gebeuren
  • Je vindt het geen probleem om magazijn werkzaamheden uit te voeren

Wat bieden wij jou?

Een fijne en inspirerende werkomgeving in een informeel team met ecologen en ontwerpers. We zijn gedreven en hebben een passie voor wat we doen. We hebben een platte organisatiestructuur en er heerst een informele sfeer. Je hebt een hoge mate van vrijheid om je werk uit te kunnen voeren. Thuiswerken en zelf je uren indelen behoren natuurlijk tot de mogelijkheid. We vinden het belangrijk dat mensen zich kunnen ontwikkelen binnen onze organisatie. Wij bieden je een tijdelijk contract voor minimaal 24 uur per week, met uitzicht op een vaste aanstelling. Uiteraard hoort daarbij een marktconform salaris en een degelijke pensioenbijdrage.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zie jij jezelf in deze functie? Stuur dan snel je CV en motivatie naar ons toe en wellicht spreken we elkaar snel. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op. Dit kan met Josine de Jongh via 0545 – 723033 of via josinedejongh@faunusnature.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.