Portfolios

Zo kan het ook: een biodiverse groenstrook

Op gebied van landschapsontwerp ben je bij Faunus Nature Creations ook op het goede adres. Naast verblijfplaatsen ontwerpen en realiseren, denken we ook aan leefgebieden. Zo maken we inrichtingsplannen waarbij we altijd een meerwaarde voor de biodiversiteit nastreven. Samen met ons team van ecologen en landschapsontwerpers maken we inrichtingsplannen waar, naast mensen, de dieren één van de belangrijkste gebruikers zijn.

Hier is een voorbeeld van een project in Duiven. In de gemeente Duiven wordt een groenstrook heringericht. Het gaat om een groenstrook waar bomen verwijderd moeten worden voor het leggen van een nieuwe leiding (stadswarmte) van Vattenval. De gemeente Duiven zal nadien de groenstrook herinrichten met nieuwe beplanting. De nieuwe inrichting van de groenstrook zal voornamelijk bestaan uit inheemse beplanting ten gunste voor de biodiversiteit.

Wij hebben een artist impression gemaakt voor het informatiebord voor de beoogde werkzaamheden in samenwerking met Vattenval en Gemeente Duiven.

 

Wilt u samen met onze ecologische landschapsontwerper aan de slag met uw project? Neem contact met ons op. We denken graag met u mee.

Portfolio details
  • 14 mei 2024