Directie

  Ons team

  Faunus Nature Creations

  Ons team is een persoonlijke, ambitieuze, creatieve en enthousiaste groep collega’s die met elkaar en samen met u of andere samenwerkingspartners werken aan een fantastisch resultaat.

  Hieronder stellen we graag onze teamleden aan u voor.

  Als u ons wilt volgen op social media. Voel u vrij om ons aan uw netwerk toe te voegen. Als u liever direct in contact komt met ons, mail of bel ons of kom langs om kennis te maken.

  Ons team

  +31 64312 2805

  Jarno Beijk


  Directeur

  Jarno is graag creatief bezig met ontwerpen waarin hij functionaliteit en esthetiek probeert te combineren. Hij praat graag vol enthousiasme over zijn ideeën (soms iets te veel).

  +31 6 2423 2940

  Josine de Jongh


  Directrice

  Hoedster van het team. Houdt overal een oogje in zeil en zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt. Josine is down to earth en zorgt er altijd voor dat ideeën realistisch en haalbaar blijven.

  +31 6 1073 6379

  Roos Kuiters


  Projectleider

  Roos staat bekend om haar verbindingskunsten. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden tot kruisbestuiving tussen verschillende partijen. Dit leidt soms tot onverwachte mooie projecten.

  +31545723033

  Annelijn Roessink-Nijhuis


  Backoffice Medewerker

  Annelijn heeft een voorliefde voor plannen, puzzelen en regelen. Die kwaliteiten komen ook haar werk ten goede! Je kunt Annelijn tegenkomen bij het bestellen van bijvoorbeeld kasten of bij de financiële administratie.

  +31 6 31953716

  David Brouwer


  Ecoloog

  David is het liefst buiten te vinden. Als hij niet op avontuur is, dan houdt hij zich bezig met ecologisch onderzoek. David heeft oog voor onderzoeken en analyseren. Hij heeft een voorliefde voor reptielen en amfibieën

  +31 6 13827605

  Sanne Schaap


  Projectadviseur

  Sanne krijgt er energie van om een meerwaarde te creëren voor de biodiversiteit in onze leefomgeving. Ze is erg gemotiveerd en kijkt graag naar kansen en uitdagingen.

  Darwin


  Mascotte

  Houdt alles dubbel zo goed in de gaten. Deze held op sokken geeft iedereen een warm welkom en zorgt voor de nodige ontspanning.

  Luna


  Bewegingsstimulator

  Dikke vrienden met Darwin en altijd in voor een nieuw avontuur! Zolang er maar wat te snuffelen valt, is zij van de partij.