Directie

Ons team

Faunus Nature Creations

Ons team is een persoonlijke, ambitieuze, creatieve en enthousiaste groep collega’s die met elkaar en samen met u of andere samenwerkingspartners werken aan een fantastisch resultaat.

Hieronder stellen we graag onze teamleden aan u voor.

Als u ons wilt volgen op social media. Voel u vrij om ons aan uw netwerk toe te voegen. Als u liever direct in contact komt met ons, mail of bel ons of kom langs om kennis te maken.

Team

+31 64312 2805

Jarno Beijk


Directeur

Jarno is graag creatief bezig met ontwerpen waarin hij functionaliteit en esthetiek probeert te combineren. Hij praat graag vol enthousiasme over zijn ideeën (soms iets te veel).

+31 6 2423 2940

Josine de Jongh


Directrice

Hoedster van het team. Houdt overal een oogje in zeil en zorgt ervoor dat alles gladjes verloopt. Josine is down to earth en zorgt er altijd voor dat ideeën realistisch en haalbaar blijven.

+31 6 1073 6379

Roos Kuiters


Projectleider

Roos staat bekend om haar verbindingskunsten. Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden tot kruisbestuiving tussen verschillende partijen. Dit leidt soms tot onverwachte mooie projecten.

+31 6 2123 6422

Romy van Gulick


Projectmedewerker

Romy weet van aanpakken. Door een achtergrond in Ondernemerschap & Retail Management heeft ze een neus voor kansen en heeft ze een no-nonse houding. Ze heeft een voorliefde voor uilen.

+31 6 2123 6422

Eva Henrard


Ecoloog

Eva is onze eigen Batwoman. Haar grootste passie zijn namelijk vleermuizen. Helaas heeft ze geen bovenmenselijke superpower, maar haar kennis en ervaring met deze vleermuizen is wel buitengewoon.

Darwin


Mascotte

Houdt alles dubbel zo goed in de gaten. Deze held op sokken geeft iedereen een warm welkom en zorgt voor de nodige ontspanning.